Voluntariat

Un eveniment nu poate fi posibil fara participanti, dar poate la fel de importanta este echipa de voluntari. Asa ca te invitam sa intri in super echipa de voluntari de la Herbalife Brasov Triathlon.

Prezenta ta va fi necesara in ziua evenimentului, pe 3 iulie, incepand cu ora 7.00 dimineata. Destul de matinal ai zice! Dar o sa vezi ca voia buna de dimineata se cunoaste :) Vei petrece alaturi de organizatori, parteneri, participanti si sustinatori aproximativ 7 ore in miscare si astfel vei vedea ce desfasurare de forte presupune organizarea unui eveniment sportiv. Nu exista definite criterii de selectie, ci contam pe seriozitatea si entuziasmul tau.

De asemenea, ziua de sambata, 2 iulie, este importanta, atunci cand se va face predarea de kituri catre participanti. Programul va fi mai scurt si va incepe la  ora 13:00.

Urmatorul pas ar fi…

Sa completezi formularul online de aici. Aici vei avea posibilitatea sa bifezi zona unde doresti sa faci voluntariat in ziua evenimentului:

  • refresh point
  • traseul de concurs
  • zona start/finish

Fiecare rol pe care il vei avea sau fiecare sarcina pe care o vei primi sunt la fel de importante pentru o buna desfasurare a evenimentului. In functie de situatiile si nevoile care apar pe parcurs, te rugam sa accepti posibilitatea de a fi realocat acolo unde va fi mai mare nevoie de ajutorul tau. Iti multumim!

Ce primesti in schimb?

O experienta de care iti vei aminti cu drag si pe care o vei povesti si altora motivandu-i astfel sa se implice in activitati unde primeaza prietenia si fair-play-ul. Si ti-am mai pregatit o supriza dar pe care o vei descoperi la finalul unei zile pline :)

Pentru a avea o privire de ansamblu asupra a ceea ce se va petrece in ziua concursului, poti consulta si programul complet in sectiunea dedicata.

Te asteptam in echipa de voluntari Herbalife Brasov Triathlon!