Vladimir Draghia va participa la Herbalife Brasov Triathlon in echipa cu un sportiv Special Olympics

Vladimir Drăghia, cunoscuta vedeta de televiziune, va participa la Herbalife Braşov Triathlon în echipă cu un sportiv Special Olympics

Duminică, 3 iulie, Vladimir şi Muki de la Special Olympics vor forma o echipă de ştafetă şi vor concura la proba olimpică. Astfel, Mohammad Abedin, alias Muki, va prelua ştafeta de la Vladmir şi va fi primul sportiv cu nevoi speciale care va alerga o cursă de 8 kilometri în cadrul unui eveniment sportiv de masă.

vladimir draghia si special ollympics

Fost sportiv de performanţă, Vladimir Drăghia, a făcut parte din lotul olimpic de înot şi se implică constant în susţinerea cauzelor umanitare. Vladmir va participa şi la categoria individual olimpic unde va înota 1500 de metri, va pedala 47 de  kilometri şi va alerga 8 km.

„Mă bucur să particip într-o competiție atât de dificilă și de spectaculoasă așa cum va fi Herbalife Triathlon Brasov şi mai ales alături de Muki pe care îl apreciez mult pentru determinarea şi curajul de care dă dovadă! Chiar dacă de mic fac sport, aceasta va fi o provocare pentru mine, dar am încredere că antrenamentele riguroase şi Nutritia Herbalife mă vor ajuta să o duc la bun sfârşit”, a declarat Vladimir Drăghia.

Herbalife va fi alături de Vladimir, oferindu-i produse de nutriţie şi consiliere în materie de nutriţie sportivă pe toată perioada antrenamentelor.


Comments

  1. […] in sustinerea cauzelor umanitare. La evenimentul de la Brasov va participa in paralel si la proba de stafeta olimpica impreună cu Muki, sportiv Special […]