Vladimir Draghia se antreneaza cu Ciprian Balanescu pentru Herbalife TriChallenge Brasov

Vladimir Draghia si Ciprian BalanescuHerbalife, partenerul principal si sponsorul in nutritie al TriChallenge Brasov, lanseaza campania „Campioni impreuna!” prin care isi propune cresterea notorietatii acestui sport frumos in randul tinerilor si evidentierea importantei nutritiei sanatoase pentru toti cei pasionati de o viata activa.

Timp de doua luni, campania si-a propus sa ofere in timp real o imagine completa a tot ceea ce inseamna un program extins de antrenament sportiv si nutritie. Actorul Vladimir Draghia a acceptat provocarea si se antreneaza alaturi de multiplul campion national la triatlon, Ciprian Balanescu, pentru a participa la Herbalife TriChallenge Brasov la categoria individual, proba olimpica.

Fost sportiv de performanta, Vladimir Draghia, a facut parte din lotul olimpic de inot si se implica constant in sustinerea cauzelor umanitare. La evenimentul de la Brasov va participa in paralel si la proba de stafeta olimpica impreună cu Muki, sportiv Special Olympics.

“Am facut inot de performanta si practic in continuare sport cu mare placere. A fost firesc sa accept provocarea unui triatlon. Este extraordinar sa ma pot antrena alaturi de Ciprian. Ma ajuta sa imi canalizez corect si eficient resursele fizice, iar nutritia Herbalife imi asigura energia de care am nevoie,” a declarat Vladimir Draghia.

Pe toata perioada antrenamentelor, Herbalife ii va oferi lui Vladimir un program personalizat de nutritie, adaptat programului sau de antrenament. Pe langa antrenamentele dificile si solicitante, pentru un triatlonist, nutritia si pregatirea mentala corespunzatoare constituie doi factori decisivi in atingerea performantei. Dr. Corina Zugravu, Membru in Consiliul Consultativ in Nutritie al Herbalife colaboreaza cu Vladimir si Ciprian pentru a le dezvolta si optimiza programul personal de nutritie in conexiune cu efortul fizic.

„Triatlonul reprezinta o disciplina sportiva complexa, un sport  de anduranta care necesita nu doar rezistenta, ci si forta si explozie fizica. Astfel, se impune un program nutritional echilibrat, care sa ajute la cresterea masei musculare, sa asigure rezistenta mai buna la antrenamentele dure si refacere mai usoara dupa efort”, a adaugat Dr. Corina Zugravu.

Herbalife este sponsor oficial in domeniul nutritiei pentru mai mult de 250 de atleti, echipe si evenimente sportive de talie mondiala printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy, Triatlonul de la Los Angeles si competitia IronMan din Polonia. In Romania, Herbalife este sponsorul oficial in nutritie al Ancă=ai Bucur, 3x Miss Fitness Universe, al lui Ciprian Balanescu, multiplu campion national la triatlon si duathlon si al echipei de fotbal FC Viitorul.