Roxana Vatrici: aripi sa ai si restul e doar Herbalife Brasov Triathlon

Roxana Vatrici este atat o sportiva pasionata, cat si un mester al cuvintelor. Ea a ocupat locul II la sprint, categoria 35-39 ani, loc 5 la open feminin si locul I la stafeta sprint.

Roxana Vatrici_Brasov Triathlon

Iata cum a fost experienta ei la #HerbalifeBrasovTriathlon:

“Orbitam in jurul ideilor. Fiind inscrisa la individual sprint si stafeta (inot+bicicleta), cu o partenera la alergare proaspata in triatlon, era un pic de munca sa ne organizam. Ma pierdusem in numere, papuci, locuri, timpi si mai ales in placere.

Brasovul e orasul in care am insistat sa traiesc. Dormind la rude, am avut un somn pe ritmuri de sforaituri, asa ca am plecat cat mai rapid spre Codlea, pe bicicleta. O placere!

Toata competitia si extra competitie, e o aventura. Nu e nimic complicat in faptul ca inoti in Codlea si alergi pe sub Tampa.

Am avut un start bun la inot, cu schimbari de stil. Cum inot doar la concursuri, incerc sa il termin cat mai repede, cu riscul ca sec lacul din micile inghitituri.

Imi place! Tranzitia inot-bicicleta te pune la colt, te impulsioneaza, te enerveaza si impingi mai tare spre final.

Hop pe bicicleta! Slalom! Stai in fundul altuia pentru a-l depasesti. Dupa ce il depasesti, sta el in fundul tau…Traseul e incitant si se simte mirosul de paine si verdeata. Halucinam sau asa bine ma simteam eu?

In Piata Sfatului totul a fost clar. Bicicletele organizate ca la tren: vagon, numere in intervale clare, papucii in plasa 608, plus un propulsor pentru primul kilometru de alergare 🙂

In capul meu era doar partenera de la stafeta. Oare inca ia micul dejun, o fi la toaleta, s-o fi pus pe-un sezlong cu o pina colada si a uitat de mine? Nu, era in focuri si urla la mine s-o observ. Era nerabdaroate. Nu mai stiam ce picior sa-i intind pentru cip, care din numere sa scot…
Alergarea mi-a placut cel mai mult. Sub Tampa, la racoare, urcare la plecare si coborare pe final.

Aripi sa ai si restul e doar Herbalife Brasov Triathlon!