Program

Pachetele de start nu se vor putea ridica de la lac in dimineata concursului.

SAMBATA, 2 IULIE 2016


14:00 – 21:30: Ridicarea pachetului de start se va face în Coresi Mall Brasov

18:00: Şedinţa tehnică (va avea loc tot in mall)

Prezenţa la ridicarea kiturilor şi şedinţa tehnică este obligatorie.

Kiturile de participare se pot ridica şi pentru colegi/prieteni, condiţia este să aveţi declaraţiile pe propria răspundere completate şi semnate de către aceştia, însoţite de o copie după buletin. În cazul ştafetei, un membru poate ridica kitul pentru toată echipa, condiţia este să aibă declaraţia completată şi semnată de fiecare membru, însoţită de o copie după buletin.

Vă rugăm să veniţi cu declaraţia pe propria răspundere completată şi semnată la ridicarea pachetului de start. Aţi primit-o în emailul de confirmare a înscrierii.

! Echipamentul de alergare pentru zona de tranzitie 2 – Piata Sfatului – se va preda sambata catre organizatori, la ridicarea kitului.

DUMINICA, 3 IULIE 2016


Transportul concurentilor si al bicicletelor catre lacul Codlea, in dimineata concursului, se va face pe cont propriu.

Dupa eveniment va exista un autocar cu care puteti ajunge inapoi la lac (zona de start). Autocarul se va lua din Livada Postei, la ora 16:00.

!! In zona de start – Lacul Codlea – recomandam sa va aduceti o pereche de pantofi de alergare suplimentari, ca sa puteti sa alergati distanta de 800 m de la finish-ul de la inot pana la zona de tranzitie 1 unde o sa aveti bicicleta.

!!! Sunt doua zone de tranzitie.  In prima, de la lac, va lasati bicicleta pe care o luati dupa inot, iar in a doua, din Piata Sfatului, va lasati bicicleta dupa ciclism si porniti pe traseul de alergare.  Acolo o sa va gasiti pantofii de alergare lasati de seara la preluarea kitul de start. Bagajul pe care il veti lasa la lac (echipament de inot si ceilalti pantofi de alergare) ii veti putea ridica ulterior din Piata Sfatului.

07:00 – 08:30  Acces zona tranzitie 1 ( înot-ciclism).
09:00 – 09:15 Sedinta tehnica inainte de start.

09:25 START HERBALIFE TRICHALLENGE BRAŞOV – participanti SuperLiga.
09:30 START HERBALIFE TRICHALLENGE BRAŞOV – participanti proba olimpica / sprint pentru individual si stafete.

13:00 – 14:00 Deschidere zona de tranzitie Piata Sfatului, ridicare echipament.

13:30 Timp limita cursa Sprint / Olimpic.

14:00 Deschidere zona ridicare echipament lasat in zona de tranzitie de la Lacul Codlea (acesta va fi adus in Piata Sfatului atunci cand ultimul participant termina proba de inot).
15:00 Festivitatea de premiere.