Mai putin de 2 zile pana la start. Program, predare kituri, harti si schite, regulament, noutati 

Pregatiti?

Au ramas mai putin de 2 zile pana la start Herbalife Brasov Triathlon!
Dragi concurenti,
Va asteptam duminica, 19 iulie, la cea de a treia editie a triatlonului din inima Transilvaniei – Herbalife Brasov Triathlon. Avem peste 350 participanti la probele individuale si 66 de stafete inscrise.
Felicitari tututor, ne bucuram sa fim gazdele voastre si sa pregatim o competitie memorabila in cel mai frumos oras din Romania.
Ca sa fiti cat mai bine informati despre ce va asteapta in cele 2 zile – sambata si duminica – va invitam sa parcurgem impreuna cele mai importante puncte pe care trebuie sa le stiti pentru eveniment: preluarea kiturilor, programul, harti ale traseului, regulament, echipament.
PROGRAM SAMBATA SI DUMINICA
Predarea kiturilor de start se va face in Coresi Mall Brasov, conform programului afisat pe site in sectiunea dedicata. [Kiturile de participare se pot ridica si pentru colegi/prieteni, conditia este sa aveti declaratiile pe propria raspundere completate si semnate de catre acestia, insotite de o copie dupa buletin. In cazul stafetei, un membru poate ridica kitul pentru toata echipa, conditia este sa aiba declaratia completata si semnata de fiecare membru, insotita de o copie dupa buletin.]
Sedinta tehnica va avea loc tot in Mall Coresi, incepand cu ora 18:00. Va rugam sa fiti prezenti intrucat vi se vor explica toate detaliile tehnice ale cursei.
Citirea si respectarea regulamentului este obligatorie pentru toata lumea.
Important! Pe traseul de bicicleta traficul nu este blocat in totalitate, ci partial. Se impune respectarea regulilor de circulatie.
Echipament. Echipamentul de alergare pentru zona de tranzitie 2 (T2) – Piata Sfatului – se va preda sambata catre organizatori, la ridicarea kitului.
In zona de start -Lacul Codlea- recomandam sa va aduceti o pereche de pantofi de alergare suplimentari, ca sa puteti sa alergati distanta de 800 m de la finish-ul de la inot pana la zona de tranzitie 1 -T1- unde o sa aveti bicicleta.
Tot echipamentul din T1 trebuie pus in sacul pe care il primiti in kit, sac ce va fi legat si va avea numarul pe el, pentru a se evita eventualele pierderi.

Recomandare: sa aveti o pereche de papuci cu care sa mergeti pana la start. Sunt aprox. 500m din locul in care va lasati incaltamintea de alergare pana la locul startului.
Temperatura apei va avea in jur de 21 grade, neoprenul este permis, dar nu obligatoriu. Vremea se anunta perfecta pentru inot, ciclism si alergare – maxima va fi de 32 grade.
Surpriza!
Veti avea propriul album foto care va surprinde experienta voastra la #HerbalifeBrasovTriathlon. Dupa competitie, pe site va fi disponibila sectiunea Foto unde o sa va puteti introduce numarul de concurs si se va genera automat un album cu participarea voastra la concurs.
Am pus aici si hartile pentru fiecare proba in parte. Dati click pe ele pentru a le vedea la scara mare. 

 

Harta traseului de inot. Explicatia mai detaliata o gasiti in sectiunea Traseu.
Zona de tranzitie si finish din Piata Sfatului, plus iesirea spre alergare sunt si ele detaliate in sectiunea Traseu.
Acesta va fi kitul de start Herbalife Brasov Triathlon. Un kit aniversar care va marca 3 ani de triatlon in inima Transilvaniei.
Anca Bucur, Miss Fitness Universe, va sustine 2 sesiuni de fitness in Piata Sfatului, de la 10:00 si de la 12:00.
Harta traseului de bicicleta. Explicatia detaliata o gasiti in sectiunea Traseu.
Pentru o mai buna intelegere a traseului de alergare, consultati sectiunea Traseu.
Cauza caritabila10% din valoarea taxei de participare la cele doua probe (sprint si olimpica, individual si stafeta) va merge catre amenajarea terenului de sport de la Casa Ciresarii II din Bucuresti.
Medalia de finisher de anul acesta este una speciala. Cu ea o sa va asteptam dupa linia de finish.

 

Urmareste pagina de facebook a evenimentului pentru ultimele noutati