Inscrierile la Herbalife TriChallenge Brasov 2016 sunt acum deschise

Este oficial – am deschis inscrierile la cea de-a patra editie a Triatlonului de la Brasov! Evenimentul sportiv, organizat cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon, va avea loc in data de 3 iulie, in orasul Brașov si asteapta peste 700 de participanti si peste 10.000 de spectatori si iubitori ai sportului in aer liber.

Herbalife Romania este partenerul principal al evenimentului si va oferi produse de nutritie tuturor participantilor.

slider-site-tribv-2016---1920x800Incepand cu 2016, Triatlonul Herbalife Brasov intra sub egida brand-ului TriChallange impreuna cu alte doua mari evenimente de triatlon ale aceluiasi organizator: TriChallenge Mamaia si TriChallenge Izvorani.

Pentru a marca aceasta schimbare evenimentul vine cu o noua identitate care raspunde notorietatii crescute de care se bucura deja in comunitatea sportiva. Un nou nume, un nou logo si un website de prezentare dinamic al evenimentului sunt elementele centrale ale noii identitati vizuale.

Evenimentul, cunoscut pana acum ca Herbalife Brasov Triathlon, se va numi Herbalife TriChallenge Brasov. Competitia va fi pe masura asteptarilor, traseul este impresionant de frumos si spectaculos ca dificultate. Suntem nerabdatori, deoarece Brasovul va deveni centrul miscarii in aer liber, al spiritului de echipa si al sanatatii date de un stil de viata activ.

Triatlonul va avea loc in orasul Braov si va presupune parcurgerea succesiva a trei probe – inot, bicicleta si alergare. Vor exista doua tipuri de distante:

  • distanta olimpica (1,5 km inot, 47 km bicicleta, 8 km alergare) si
  • distanta sprint (500 m inot, 27 km bicicleta, 4 km alergare)

Concurentii se pot inscrie la categoria individual sau stafeta, pentru ambele tipuri de distante. Probele de alergare si de ciclism se vor desfasura pe asfalt, iar proba de inot in lacul Codlea. Inscrierile se pot face pana la 27 iunie accesand pagina http://www.brasovtriathlon.ro/inscriere.