Triatlonul Herbalife

Peste 500 de participanti la Herbalife Brasov Triathlon 2016!

Triatlonul Herbalife ACUM şi în România!

Triatlonul Herbalife Buftea 2014 – un succes confirmat!
Peste 250 de iubitori ai sportului au luat startul pe 14 iunie 2014, la prima ediție a Triatlonului Herbalife Buftea!

Triatlonul Herbalife in lume:

Herbalife Triathlon Los Angeles din 2000 – Votat în ”Topul celor mai bune 20 de Triatloane din US“, “Best Urban Race“ and “Top Destination Triathlon”.

Herbalife Gdynia Triatlon din Polonia – a ajuns la a 5-a ediţie la care a adunat peste 1300 de participanţi din întreaga lume.

Herbalife Ltd este o companie internaţională din domeniul nutriţiei şi al vânzărilor directe. Produsele din portofoliul companiei includ shake-uri şi gustări proteice; suplimente nutriţionale pentru sport şi energie; produse pentru îngrijire personală. Compania încearcă să-şi atingă scopul de a “schimba viaţa oamenilor”, printr-o reţea de marketing şi distribuţie formată din peste 2 milioane de Membrii Independenti, care conduc afacerea în peste 90 de ţări din întreaga lume. In anul 2014 Herbalife a lansat in Romania prima gama completa pentru nutritie sportiva 24/24, Herbalife24. Bazându-se pe cele mai recente formule demonstrate ştiinţific, Herbalife24 poate fi folosită de orice persoană care are un stil de viaţă activ – fie că aleargă de placere, merge la sală sau este sportiv de performanţă.

Herbalife se mândreşte cu statutul de sponsor oficial în domeniul nutriţiei pentru mai mult de 250 de atleţi, echipe si evenimente sportive de talie mondială printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy și Triatlonul de la Los Angeles şi competiţia IronMen din Polonia.

Herbalife se concentrează să creeze parteneriate cu echipe și atleți care consumă produsele noastre pentru a atinge cele mai înalte performanțe sportive!

În anul 2014, Herbalife România a anunțat primele sponsorizări sportive: Anca Bucur, dublă campioană a concursului Miss Fitness Universe în 2011 și 2013 si vicecampioană mondială la fitness în anul 2014, Ciprian Bălănescu, multiplu campion național de  Duatlon, Aquathlon și Triatlon olimpic şi echipajul de canotaj dublu vâsle feminin format din Ionela Lehaci şi Andreea Asoltanei.

50x70cm