Organizatori

Asociatia Sapte Scari – Organizator principal

logo_logo-7-scari-e1423391754156Asociatia Sapte Scari urmareste dezvoltarea unui program amplu de initiere si formare de lideri ecologici capabili de intelegere a complexitatii problemelor de mediu precum si de initiere de proiecte si campanii de mediu la nivel local si national. De asemenea, sustin proiecte sportive si organizeaza tabere pentru copii.


Smartatletic – Partener organizatoric

logo-smart-athleticsFondat in 2004 de Ioan Stoica, fost ciclist in echipa de aur a Romaniei si Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, Smartatletic a inceput ca o asociatie sportiva. In 2011 a devenit agentie de evenimente si marketing sportiv, asociatia fiind activa in paralel.

Membrii fondatori au hotarat sa se implice in dezvoltarea sportului de masa prin organizarea de evenimente si educarea oamenilor in spirit sportiv.

Incepand cu anul 2009, au organizat primul triatlon la un standard operational ridicat, ceva inedit pentru acea perioada. Tot in acel an, Smartatletic a co-organizat editia a doua a Maratonului International Bucuresti, alaturi de Bucharest Running Club. Din acel moment, in fiecare an au adaugat in portofoliu cate 3-4 evenimente astfel au ajuns la peste 20 de evenimente sportive pe an.