Echipa Special Olympics România alături de Ciprian Bălănescu la startul Herbalife Braşov Triathlon!

Doi sportivi Special Olympics vor lua startul la Herbalife Brasov Triathlon si vor forma echipe de stafeta impreuna cu reprezentanti ai companiei Herbalife si Membri Independenti Herbalife. Peste 80 de Membri independenti si angajati Herbalife din toata tara vor participa la triatlon, purtand pe echipament un mesaj de sustinere Special Olympics.Special Olympics Romania

Initiativa promoveaza obiectivele Fundatiei Special Olympics, organizatie care contribuie la integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, oferindu-le sansa de a-si descoperi si dezvolta potentialul si calitatile sportive prin intermediul programelor de pregatire si a evenimentelor competitionale, organizate pe tot parcursul anului.

 „Sportul implica mult mai mult decat competitie si victorii – cand practici sport, te simti provocat sa te autodepasesti si sa-ti testezi limitele, de a deveni tot timpul mai bun si de a fi curajos si ambitios. Pentru ca se identifica cu aceste valori, Fundatia Special Olimpics Romania a ales sa se alature evenimentului Herbalife Brasov Triathlon si sustine participantii la competitia sportiva din data de 19 iulie“, a declarat dl. Cristian Ispas, Director Special Olympics Romania.

Delegatia de sportivi Special Olympics Romania va participa la Jocurile Mondiale de Vara de la Los Angeles, SUA, care vor avea loc in perioada 25 iulie — 2 august. Echipa Romaniei va participa cu 29 de sportivi care vor concura la inot, gimnastica artistica, bocce, tenis de masa, fotbal unificat si atletism.