Cauza caritabila

Programul umanitar Casa Herbalife, parte din programul global Herbalife Family Foundation, are ca beneficiar in Romania – Centru de primire in regim de urgenta Ciresarii II din sectorul 5, Bucuresti – unde a intreprins atat programe de reabilitare a asezamantului cat si programe de imbunatatire a nutritiei si a stilului de viata al celor peste 50 de copii aflati in plasament.

Anul trecut, cu ajutorul competitiei Herbalife Triatlon Buftea, am reusit sa strangem suma de 1000 de euro care a fost folosita pentru amenajarea terenului de sport.

Inainte de renovare

2014-11-05 14.14.47

Dupa renovare

2014-11-05 14.13.59

cauza caritabila HBT 2015

In acest an, cu ajutorul competitiei Herbalife Brasov Triathlon, ne propunem sa continuam acest proiect si sa le oferim celor peste 50 de copii mai multe facilitati si echipamente sportive pentru a putea face miscare intr-un mediu dotat si curat.

Astfel, 10% din valoarea taxei de participare la cele doua probe (sprint si olimpica, individual si stafeta) va merge catre amenajarea terenului de sport de la Casa Ciresarii II din Bucuresti.

untitled

Înfiinţată în 1994 de către fondatorul Herbalife, Mark Hughes, HFF se dedică îmbunătăţirii vieţii copiilor, prin crearea de programe şi prin ajutorarea organizaţiilor non-profit care hrănesc copiii defavorizaţi si le ofera sustinere pentru a avea un stil de viata sanatos si activ. HFF, de asemenea, de multe ori sprijină eforturile de ajutorare în cazul catastrofelor naturale, cum ar fi recentul cutremur din Chile – HerbalifeFamilyFoundation.org/ChileEarthquake