Ciprian Balanescu

Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion absolut al României la triatlon și duatlon, este imaginea Herbalife Braşov Triathlon. Înotul, ciclismul şi alergarea, care împreună dau definiţia triatlonului, nu reprezintă doar pasiuni pentru Ciprian, ci chiar modul său de a trăi.

 Herbalife colaborează cu Ciprian Bălănescu din aprilie 2014 pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în acelaşi timp o gamă completă de nutriţie pentru activitatea sa sportivă. Anul trecut Ciprian a avut un sezon competitional de succes fiind campion naţional la 4 sporturi: triatlon, duatlon, aquatlon şi triatlon x-terra offroad.

SM9_9158

Sunt triatlonist şi practic un sport de anduranță care necesită nu doar rezistență, ci şi forță şi explozie fizică. De aceea, nutriția este foarte importantă pentru mine. Am început să folosesc produsele H24 în ianuarie 2014 şi sunt foarte mulţumit deoarece mi-am mărit masa musculară, rezist mai bine la antrenamentele dure de triatlon şi mă refac mai uşor după efort.

La micul dejun folosesc Formula 1, care îmi dă energie pentru antrenamentele zilei. În timpul primelor două antrenamente, de înot şi bicicletă, iau Prolong, care mă ajută să am performanţe mai bune. La 15 minute după al doilea antrenament al zilei iau Rebuild Endurance, care mă ajută să mă refac după efort. În timpul antrenamentului de alergare folosesc din nou Prolong, iar seara, înainte de culcare, herbalife24declară Ciprian Bălănescu.

Ciprian Bălănescu s-a născut în anul 1985 în Făget, judeţul Timiş, într-o familie cu şase fraţi. De mic copil i-a plăcut să se joace în natură, să alerge și să meargă pe bicicletă. La vârsta de 14 ani a avut prima întâlnire cu atletismul însă triatlonul a fost experiența care i-a marcat viața. Triatlonul l-a învăţat să ceară mai mult de la viaţă şi să își urmeze visele.

Pentru mai multe informaţii legate de activitatea sportivă a lui Ciprian Bălănescu:
http://www.ciprianbalanescu.ro/ şi  https://www.facebook.com/ciprianbalanescu.

Printre cele mai prestigioase titluri câștigate de Ciprian se numără:

2014:

Locul I – Campionatul Naţional de Triatlon
Locul I – Campionatul Naţional de Duatlon
Locul II – Campionatul Naţional de Aquatlon

2013:
Locul I – Campionatul Naţional de Triatlon
Locul I – Campionatul Naţional de Duatlon
Locul II – Campionatul Balcanic de Triatlon
Locul I – Campionatul Balcanic de Duatlon
Locul I – Campionatul Naţional de Triatlon Exterra, Sf. Ana

2012:
Locul I – Campionatul Naţional de Triatlon (Saint Ana Lake Xterra Triathlon)
Locul I – Campionatul Naţional de Duatlon (Tg. Mureș)
Locul III – Campionatul Balcanic de Triatlon
Locul I – Half Ironman Oradea

2011
Locul I – Campionatul Național de Triatlon
Locul I – Campionatul Național de Duatlon
Locul III – Campionatul Balcanic de Triatlon